Over the top

Jag har i och med den här kvällen kommit underfund med en grej... Yoga pass direkt efter ett hårt box-pass är ingen bra kombination! Shit pomfritt... Jag hann inte ens svepa min proteindrink mellan passen, boxen vart lite utdragen. Sen när man ska stå i hundpositionen så ofta och länge med huvudet nedböjt, det gick inte alls. Kändes som om jag skulle spy. Efter 45 minuter gav jag helt sonika upp... jag kunde inte ge något mer.

Satt mig på en bänk för att försöka sörpla i mig drinken, men med illamåendet var det inte det lättaste. Promenaden hem vart också en pers.. Ett steg idag - ett imorgon... Så kändes det allafall.

Väl hemma slängde jag mig bara på sängen 10 minuter innan jag ens orkade fundera på något att äta.
Jag beslutade mig till sist för äggmacka och gröt. Snabbfixat och gott.
Passade på att ringa till pappa medans äggen kokade, bara höra hur det var med honom och så.
Det var okej med honom nu allafall, han skulle till en läkare imorgon igen och det är ju bra att saker och ting följs upp så han inte bara blir utelämnad. Det gör att jag kan slappna av lite mer.

Nu har jag hunnit duscha, blåsa håret lite och käka. Ligger i sängen och bloggar nu. Helt sjukt trött!
Ska bli så skönt att somna i tid ikväll, jag behöver verkligen det... Fast nu ser jag ju att tiden börjar dra iväg hur som helst.

Nu - Nanna kudden...

Jag - Toffel? Näää!

Sådär, nu har jag vart och handlat lite nödvändigheter, så som mjölk, solrosfrön, ägg, boveteflingor mm.

Tyckte dessutom att lägenheten såg FÖR djävlig ut så jag städade bort alla mina kläder som låg slängda på sovrummsgolvet, torkade av lite köksytor, plockade undan X-antal av mina väskor som låg här och där, och inte glömma alla jäkla skor jag släng av mig i hela farstun... Jag är som en groda utan ben - HOPPLÖS! Sen dammsög jag lite också, men bara det värsta :P Man får ju inte framstå som en toffel... (Right Johnny och Peter?!)

Har hunnit slurpa i mig en proteindrink innan träningen också, vill inte äta så mycket så nära inpå passet, det brukar inte min mage uppskatta. Bara att byta om nu sen är jag redo för box!

Breathe in - Work out!


Taggatagga

Just nu är jag taggad! Jag vill bara till gymmet och ösa livet ur mig själv, känna pulsen slå hårt och höra flåset. Jag vill att varendaste liten muskel i mig ska bli helt slut.

Jag hoppas Annelie har satt ihop ett stenhårt boxpass till kvällen.

Tagga Taggmask!

Power up

Huua, jag var lika trött i morse igen. Tur att det bara blir ljusare och ljusare nu, att varje vardagsmorgon behöva kliva upp klocakn fem är inte alltid det roligaste. Men det är ju i allafall ett jobb så man får härda ut.

Det vart inget benpass igår, efter duschen vart jag så himla trött. Fastnade hemma med Jonas istället.
Men för att kompensera blir det dubbelpass idag. Först ett boxpass på 60 minuter och direkt det slutar hoppas jag in på power yogan 90 minuter. Jag får trycka i mig en proteindrink därmellan så jag inte storknar :P

Jag är ju en av dom som är väldigt känslig mot socker, äter ofta, gärna och alldeles för mycket.
Nu ska jag försöka deala med mig själv att hålla uppe med allt sånt en månad med star 1 april ( imorgon).
Både för min kropp och själs skull.
Socker är ju aldrig bra i mängder, och med tanke på att bikinisäsongen närmar sig med stormsteg och man vill se bra ut är det i senaste laget att börja. Men jag tänker alltid "jaja, jag hinner - Kommer jag bara igång med löpningen igen så tappar jag några kilo på en gång"

Jag ska verkligen kämpa för det här nu! Jag har ju ett första möte med min kostcoach inbokat på torsdag och jag har höga förhoppningar!

Nej nu ska jag duscha och handla lite, sen kommer ju kvällen bara rinna iväg eftersom jag kommer tillbringa 2,5 timme på gymmet.



Jobb(igt)

Det kändes i kroppen i morse att klockan egentligen var 4 (enligt vintertiden) när jag steg upp. Huua var trött jag vart hela dagen. Stått och gäspat 2 timmar i kassan :P
Tur att det var en lugn morgon, kom bara 4 pall, varav endast en drygpall. Vi hade plockat färdigt innan 7. Så vi hann sopa och skrura butiken i god tid idag. När det var klart bestämde jag mig för att reka upp hemels avdelningen. Ta bort gamla visningar och sätta upp nya. Vart riktigt nöjd med resultatet. Alltid roligt när man har fria händer :)

Efter jobbet vart det en sväng till Lidl för att inhandla lite kesella och keso, slank även med lite kalkonbröstfilé.

Jag har planer på att gå till gymmet och göra lite ben idag, känns rätt lockande faktiskt måste jag säga!
Men eftersom någon smart jäkel kommit på att dom ska stänga gymmet på måndagar mellan 13-15 så får jag snällt vänta någon timme till. Blir nog att städa lite i lägenheten i väntan på... Vika lite tvätt också..



Satt och tittade igenom gamla bilder och hittade då denna från förra sommaren när jag och Ingrid spelade badminton i deras sommarstuga. Gissa om jag längtar till sommaren nu?!


Spikmatta

Efter en dag med mycket stilla sittande blir det nu skönt att lägga sig på spikmattan ett tag.
Den är perfekt om man är öm i ryggen , har lite spänningar och så.
Det räcker oftast med 10 minuter så är man som en ny människa igen :)



Kesella/Bär - mums!

Nu sitter jag och intar mitt kvällsmål.


Till denna underbart goda skapelse använder jag mig av

125g kesella (1%)
en assiett fylld med blandade bär (jordgubbar, hallon, björnbär)
ca 1 dl minimjölk
lite fun light

Sen mixar jag allt utom hallonen för dom lägger jag i skålen sen för att få lite att tugga på också.

Sen är det bara att njuta med gott samvete - Prova vettja!

Tillbaka blickar

Jahapp, då var det söndag igen då. Helgerna går ju alltid så fruktansvärt fort!

Vad har jag då fått gjort?

I går (lördags) var en väldigt effektiv dag. Vaknade runt 9, myste lite med Jonas. Gick upp och tog en dusch, upp på Rusta och handlade lite Lumene hudprodukter till mamma som hon beställt med mig. Sen styrde jag kosan mot Ockelbo.
Hälsade först på hemma hos mamma, där det visade sig att även lillesyrran var hemma (hon bor i Storvik annars). Mycket trevligt att träffa henne då det blir allt för sällan numer...
Sen ringde sötaste Cissi och sa att hon också snart var framme i Ockebo så jag tog min lilla Ford och begav mig till Murgården. Där träffade jag såklart underbara Cecilia, hennes sambo Per samt hennes urgulliga mormor och morfar, senare även hennes mor Kerstin. En helt underbar liten familj som bor ute på landet med sina fyra fålar och uppsjö av hundar - Jag trivs som fisken i vattnet!
Jag och Cissi tog in en varsin pony för en liten ridtur i grådasket. Jag blir alltid så lugn när jag får hålla på med hästarna. Inte utan att jag saknar min tid med Armadill - en fullblodsarab jag hade på foder ett år. Jag drömmer fortfarande om honom fast det var ca 8 år sen nu.

Anyway... Vi skrittade iväg efter banvallen, hur mysigt som helst, bara sitta och gunga med. Nej, jag ger upp, jag finner inga ord för känslorna när jag satt där på hästryggen. Men jag älskar det!
Tack Cissi för att du tar med mig ut - Det är guld värt!

Klockan 16 ville mormor bjuda på våfflor och semla. Där var det fullt hus som vanligt. Både Kika, Louice, Peter, Anna, Johnny och Simon var också där.
Allting smakade gudomligt allafall, speciellt mormors semlor med egengjord mandelmassa. Det finns ingen bättre semla!

När jag tillbringat 2 timmar hos mormor åkte jag hem till mamma igen för att färga håret på Martina - rött som vanligt.
Dom brukar alltid gnälla på mig att jag kladdar så väldigt när jag färgar hår så den här gången ansträngde jag mig verkligen! Och det vart faktiskt rätt bra - Om jag får säga det själv förstås :P

Sen drog jag med Martina till pappa - Där ville han bjuda på varma mackor. Så då vart det äta igen :)
Pappa såg i varje fall ut att må mycket bättre nu, men det är väl medicinerna som gör sitt.

Där vart vi också kvar några timmar, tills klockan 22 då min sovklocka ringer i vanliga fall så jag blev lite gäspig i vanlig ordning. Lika bra att bege sig hemåt eftersom jag hade en timmes bilresa framför mig upp till Bollnäs också, jag ville inte riskera att somna bakom ratten. Så jag skjutsade hem Martina och sen rullade Forden mot Läroverksgatan igen.

Väl hemma däckade jag direkt i sängen...  Skönt!

Och idag då...? Inte mycket, sovit sen vart till gymmet en sväng. Följde med Jonas till Combigrillen för han ville ha burgare, så jag passade på att äta en good star burgare jag också.

Nu sitter jag mest här och häckar, borde ta mig till Ica för jag har helt slut på mjölk. Och jag måste ju ha till frukosten imorgon och till mina proteindrinkar :P

Nu har jag skrivkramp.

Over ´n out!

Jag, Delight - Cissi och Mia

Till vänster Cissi på Mia och till höger jag på Delight - Myyyys!

Back on Track?

Jag är någon man kan kalla en typisk jojo-människa. Jag är antingen på eller av.

Vintertid är jag mest en av-människa. Jag blir alltid sjukt trött och går nästan som i dvala. Visst, jag går till jobbet men efter det är jag helt slut så jag går hem och sover mest.

Det här året har jag åtskilliga gånger försökt hitta min på-knapp. Med blandade resultat.
För att göra en lång berättelse kort - Det här har vart min jobbigaste vår under mina levda 23 år!  Främst på det familjära planet. Men jag har också haft några ljusglimtar. Jag har börjat jobba som box-instruktör på Sporthallen här i Bollnäs. Dock som vikarie nu så jag hoppar in vid behov, men ändå, nu har jag ju en fot inne :)
Och med allt det jobbiga som hänt har jag kommit min mamma, pappa och sambo ännu närmre.
Inget ont som inte har något gott med sig, eller hur säger man? Jag till och med uppskattar mitt jobb på Rusta mer nu.
Mina arbetskamrater har vart ett stort stöd för mig under dessa månader!

Det jag vill komma fram till är i vilket fall att jag nu ska en gång för alla hitta min på-knapp!

Jag har precis kommit hem från gymmet nu kört ett halvdant rygg/axel pass och som avslutning 30 minuter på löpbandet med intervaller. Jag tänkte ge upp där efter 14 minuter men den här gången bet jag ihop och höll ut. Och satan vad stolt jag är över mig själv nu!
På torsdag ska jag på "introduktionsmöte" inför en kost-kurs jag ska gå på sporthallen, då det blir invägning, målförmulering och dylikt. Mycket spännande och motiverande!
Sen veckan därpå börjar poledance kursen jag anmält mig till. Så 8 veckor á 1g/v framöver ska jag slänga min smidiga kropp runt stången. Kan bli riktigt rogivande!

Så nu är det ju bara att köra på!

Back on track var det ja!



RSS 2.0